Популярная диета на лето
Эффективная летняя диета для похудения. Меню на 4, 7 и 10 дней. Диета перед отпуском и после, методика Морено и другие варианты. Отзывы врачей и результаты похудевших. 1.Диета која се држи 7 дена со вашата омилена храна – Одлична диета за овој период од годината бидејќи се заснова на овошје и зеленчук кои во овој период ги има најмногу. Направете голема листа на омиленото овошје и.